Rólunk

MTAphoto Studio 27 éve nyújt prémium minőséget ügyfelei számára a fotószolgáltatások több területén.

MTAphoto Céges ügyfeleink részére divatanyagokat, illusztrációkat fotózunk magazinok, weboldalak számára, divatcégeknek készítünk katalógusokat, üzleteknek reklámfotókat, molinókat, flyereket. Stúdiónk az évek során számos hazai modellt fedezett fel és hírességek karrierjében és ismerté válásában működött közre egy-egy meghatározó megjelenéssel, kapcsolatokkal, tanácsokkal.
Tovább az MTAphoto weboldalra »

STYLE PHOTO magánszemélyek privát felhasználásra készülő képsorozataihoz személyre szabott fotózás csomagokkal tettük hozzáférhetővé a csúcs minőségű stúdiófotózás élményét.
Tovább a Style Photo weboldalra »

ÉPÜLETFOTÓZÁS hosszútávon felhasználható külső épület, belső enteriőr képeket készítünk prospektus és katalógus illusztrációk anyagaihoz, webes tartalmakhoz, reklám bannerhez, foglalási rendszerek hirdetéseinek mint pl. Booking.com Airnbn.com
Tovább az Épületfotózás weboldalra »

BUSINESS PORTRÉ A személyes márkaépítéshez nélkülözhetetlen üzleti portré, komplett cégarculat és image képek kivitelezése céges ügyfelek részére.

Maklári Tót Attila – Az MTAphoto Studio tulajdonosa.

29 éve folyamatosan fotózik a legnagyobb hazai és külföldi cégeknek, divatmárkáknak, magazinoknak és kiadóknak. Üzleti portré fotózás területén vállalatoktól a vállalkozókig segít az előnyös image kialakításában, gyakran együttműködve megbízóinak marketing szakembereivel. Stúdiója a Markering Expo és a Business To Women Fesztival KKV-kat támogató rendezvények reklám kampány képeinek készítője, szervezőinek portré fotósa és portré fotó standdal résztvevője is egyben. Számos könyvborítóhoz készített szerzőportrét. Üzleti portré fotózásról és jelentőségéről, többek között a Boscolo Hotel üzleti klubjában és az Üzlet és Stílus Konferencián tartott előadást, illetve a legnagyobb hazai fotós szakmai eseményen a PhotoExpon.

Self branding a potré fotóval kezdődik!

Robin

Felsőfokú fotós végzettséggel rendelkezik. Számos divat- és portréfotót készített az évek során. 2020 óta erősíti a Stúdió csapatát.

Stúdiónkról

Budai stúdiónk közvetlen a Feneketlen-tó mellett a XI. Kosztolányi Dezső téren található, tömegközlekedéssel vagy autóval jól megközelíthető helyen, könnyű parkolási lehetőséggel.