MTAphoto Studio 22 éve nyújt prémium minőséget ügyfelei számára a fotószolgáltatások több térterületen.

MTAphoto Céges ügyfeleink részére divatanyagokat, illusztrációkat fotózunk magazinok, weboldalak számára, divatcégeknek készítünk katalógusokat, üzleteknek reklámfotókat, molinókat, flyereket. Stúdiónk az évek során számos hazai modellt fedezett fel és hírességek karrierjében és ismerté válásában működött közre egy-egy meghatározó megjelenéssel, kapcsolatokkal, tanácsokkal.
Tovább az MTAphoto weboldalra »

STYLE PHOTO magánszemélyek privát felhasználásra készülő képsorozataihoz személyre szabott fotózás csomagokkal tettük hozzáférhetővé a csúcs minőségű stúdiófotózás élményét.
Tovább a Style Photo weboldalra »

ÉPÜLETFOTÓZÁS hosszútávon felhasználható külső épület, belső enteriőr képeket készítünk  prospektus és katalógus illusztrációk anyagaihoz, webes tartalmakhoz, reklám bannerhez, foglalási rendszerek hirdetéseinek mint pl. Booking.com Airnbn.com
Tovább az Épületfotózás weboldalra »

BUSINESS PORTÉ néven az üzleti életben érvényesülni kívánó ügyfeleink részére speciális szolgáltatáscsomagok bevezetésével kívánjuk elérhetővé tenni a professzionális fotózás lehetőségét.

Fotós munkatársaink

Maklári Tót Attila – Az MTAphoto Studio tulajdonosa.

1995 óta folyamatosan fotózik a legnagyobb hazai és külföldi cégeknek, divatmárkáknak, magazinoknak és kiadóknak. Üzleti portré fotózás területén vállalatoktól a vállalkozókig segít az előnyös image kialakításában, gyakran együttműködve megbízóinak marketing szakembereivel.  Számos előadást tartott a legnagyobb hazai szakmai rendezvényen a PhotoExpon, üzleti portréfotózásról cégvezetőknek Boscolo Hotel üzleti klubjában és az Üzlet és Stílus Konferencián.

Tóth Kristóf – Az MTAphoto munkatársa

7 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. 2013 óta erősíti az MTAphoto Studio csapatát.  Az évek alatt több száz divat- és portréfotót készített. Számos kampányfotózáson dolgozott, külföldi online és nyomtatott magazinban is jelentek meg a képei.

Stúdiónkról

Budai stúdiónk közvetlen a Feneketlen-tó mellett a XI. Kosztolányi Dezső téren található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőséggel.